Tentoonstelling

Opgelet, de tentoonstelling is niet langer te bezichtigen.

A Little Glow in the Dark en La Bottega vonden elkaar. Of beter nog, de mensen achter beide projecten vonden elkaar en raakten met mekaar verbonden. Op een bijzondere manier. Dit resulteerde in een tentoonstelling op de tweede etage van de gerenoveerde stokerij in Hasselt.

Bij La Bottega voelen ze zich heel erg verbonden met hun klanten en doen ze er werkelijk alles aan om in een aangename, bruisende en eigentijdse omgeving de ruimste keuze van modieuze tot de meest high trendy merken aan te bieden. Dat doen ze met ambitie, gedrevenheid en plezier.

Maar evenzeer geloven Marc en Karine, de mensen achter La Bottega, dat er altijd en overal voldoende tijd en ruimte moet zijn om stil te staan. Tijd en ruimte om af en toe ‘de outfit van de rust’ aan te trekken. Om zo voldoende ‘bewust’ in onze schoenen te blijven staan in de snelle en complexe wereld van vandaag. Daarom hebben ze zich verbonden met ‘A Little Glow in the Dark’. Een project waarin verbondenheid en bewustwording centraal staan. De prachtige tentoonstellingsruimte op de tweede etage werd zo de ideale pasvorm om de tijd, uw tijd, even wat tijd te geven. Tijd voor een bijzonder en uniek kunstproject.